Dag van de Ondernemer en Faalfolie

Wees er bij op 16 november

 

  

Failing Forward en Unizo slaan de handen in elkaar op de Dag van de Ondernemer

 

 

Samen met Blenders, Thomas More en de stad Turnhout maken we mislukken en fouten maken bespreekbaar!

Tijdens onze Faalfolie in Turnhout komen inspirerende ondernemers aan het woord die moedig getuigen over het vallen en opstaan in hun carrière. De line-up voor vrijdag 16 november is met Peter Decuypere (I Love Techno), Dirk Callaerts (Eyetronics) en Martin Rutten (Vector Fabrics) meer dan indrukwekkend.

De avond wordt afgesloten met een gezellige borrel en hapjes. Voor het plenaire gedeelte met de inspirerende getuigenissen kan je gratis inschrijven. Om deel te nemen aan het netwerkmoment is de bijdrage 22€.

Het evenement gaat door in de Thomas More Hogeschool, Campus Blairon 800, 2300 Turnhout, en start om 18.30 uur.

 

 

IK KOM
Programma

 

 

 

18.30 – Welkom & Registratie
Kom gezellig iets drinken voor de eerste spreker van start gaat! 
 

19.00 – Dirk Callaerts 
Dirk Callaerts stond tussen de sterren van Hollywood met zijn baanbrekende 3D-technologie van Eyetronics. Angelina Jolie en Brad Pitt waren laaiend enthousiast over zijn scanningtechnieken. Maar dan stak zijn jarenlange mentor hem een mes in de rug en liet hem alleen met zijn woede over het onrecht dat hem was aangedaan. Dirk legt ons uit hoe hij die woede heeft omgezet in energie om opnieuw te beginnen.
 

19:30 – Peter Decuypere
Peter Decuypere opende op 16 april 1994 de intussen legendarische technoclub Fuse. Hij dacht dat de wereld zat te wachten op een technoclub, maar het tegendeel bleek waar. Op een bepaald moment zag het er zo slecht uit, dat de initiatiefnemers er mee wilden stoppen. Peter Decuypere komt open en bloot vertellen over de fuckups in zijn carrière en wat hij daaruit geleerd heeft.
 

20.00 – Martijn Rutten
Martijn Rutten was CEO en Co-Founder van Vector Fabrics, dat werkte aan baan­brekende oplossingen voor veelvuldig voorkomende en soms vitale problemen in softwaretechnologie. Maar na 9 jaar wilden de investeerders niet meer volgen en zo ging het veelbelovende bedrijf failliet. Maar Martijn is er niet de persoon naar om bij de pakken te blijven zitten. Zijn eigen verhaal helpt hem vandaag om startups te begeleiden.
 

20.30 – Netwerkdrink
We praten na met hapjes en dranken.
IK KOM
Faalfolie Turnout in samenwerking met volgende partners:

 

 

Wil jij ook samen met duizenden andere Vlamingen het taboe rond falen doorbreken? Vind jij ook dat we meer respect moeten tonen voor ondernemers die dag in dag uit risico’s nemen en af en toe fouten maken? Ben je ervan overtuigd dat we ondernemers de kans moeten geven om uit het dal te kruipen en opnieuw recht te veren?

Onderteken dan nu ons manifest!

 

 Mislukken is een goede leerschool, maar wat steken onze ambassadeurs en onze rolmodellen dan op uit hun fouten? We lijsten het even voor u op.

Lees meer op metfalenenopstaan.be